Kryeministri i epublikës së Shqipërisë

Rikthehet lundrimi në Bunë?
Kryeministrat e Malit të Zi dhe republikës së Shqipërisë, Millo Gjukanoviq dhe Sali Berisha merren vesh për projekte të tjera të përbashkëta. Pas pikës së përbashkët doganore Sukubinë-Muriqan, një projekt tjetër i përbashkët pritet të fillojë së shpejti ndërmjet Malit të Zi dhe Republikës së Shqipërisë. Kryeministri i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, dhe ai i Shqipërisë, Sali Berisha, kanë rënë dakort që të dy qeveritë, të fillojnë një projekt të përbashkët, shumë të rëndësishëm infrastrukturor,... Vazhdo

October 5, 2009  :: Politika :: Comments Off on Rikthehet lundrimi në Bunë?
Tags: , , , ,