kryeministri

Takimi UDSH me Kryeministrin Salë Berishën
Sot ne  “Vilen Gorica”, u takuan delegacioni i Unionit Demokratik te Shqiptarëve i kryesuar nga kryetari Met Zenka me Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, zotin Sali Berisha. Ne delegacionin e UDSH-së bënin pjese zëdhënësi Hamdi Hasani, si edhe pjesëtaret e Forumit Rinor. Kryetari i UDSH-së, zoti Met Zenka, shprehu kënaqësinë për takimin me Kryeministrin Berisha dhe e faleminderoi atë për përkrahjen e vazhdueshme qe Kryeministri Shqipërisë  i jep këtij subjekti politik. Në vazhdim e njohu për historikun... Vazhdo
Kryeministri Igor Luksic ju pergjigjet ne Facebook – Video
Link: Igor Lukšić Facebook Sikur para disa vitesh të na thoshin se, për ne shqiptarët e thjeshtë, ka një mënyrë tjetër për të takuar politikanë, qeveritarë, deputetë etj., përveç pritjes pas dyerve të hekurta të institucioneve, nuk do ta kishim besuar.Sot pra ekziston mundësia të komunikosh me kryeministrin e Malit të Zi,Link: Igor Lukšić Facebook dhe të presësh të ju përgjigjigjet pa asnjifar dileme. Po cilët emra shqiptarësh  të rëndësishëm nga Mali i Zi , apo të famshëm, i gjen në facebook?Kush... Vazhdo