kryetar dhe deputet i LD në MZ

Rekomandimi më i mirë për votuesit në zgjedhjet vendore në komunën e Ulqinit
20 Vitet e veprimtarisë së begatë e parimore të LD në MZ-së – Rekomandimi më i mirë për votuesit në zgjedhjet vendore në komunën e Ulqinit Zgjedhjet e përsëritura lokale në komunën e Ulqinit, të caktuara për 17 tetor 2010, po bien në jubileun e madh e domethënës për historinë shqiptare, në 20-vjetorin e formimit të partisë së parë politike të shqiptarëve, sot në Malin e Zi – LIDHJES DEMOKRATIKE NË MAL TË ZI (LD në MZ) Me rastin e këtij jubileu, që në fillim shfrytëzoj rastin të përshëndes e... Vazhdo
Të shtunën në Ulqin u mbajt kuvendi i elektorëve për zgjedhjen e anëtarëve të këshillit nacional të shqiptarëve
U zgjodhën 15 anëtarë Ulqin – Kuvendi i elektorëve zgjodhi të shtunën 15 anëtarët që do t`i përfaqësojnë në të ardhmen shqiptarët në Këshillin e tyre nacional. Anëtarë të Këshillit Nacional të Shqiptarëve u zgjodhën Agron Mehmedi, Ali Gjeçbritaj, Daut Ceka, Fadil Kovaçi, Gani Kukaj, Hajrudin Kovaçi, Husein Daciq, Ismail Doda, Mehmet Tafica, Musa Gjokaj, Naser Perasheviq, Palo Dreshaj, Tahir Gjonbalaj, Tahir Tahiri dhe Taip Kurti. Në Kuvend morën pjesë 48 elektorë nga 49 sa ishin ftuar. Përveç 15... Vazhdo