Kryetar i Këshillit Gjyqësor është kryetari i Gjyka

Luigj Shkreli anëtar i këshillit gjyqësor me vendim të parlamentit të Malit të Zi
Podgoricë – Parlamenti i Malit të Zi zgjodhi në seancën e së mërkurës së kaluar deputetin e PDS-së, Luigj Shkreli, anëtar të Këshillit Gjyqësor. Deputeti tjetër Dragan Shoq nga Partia Popullore, i propozuar nga Këshilli administrativ, e tërhoqi kandidaturën sepse Lëvizja për Ndryshime dhe Lista Serbe vlerësuan që ky vend u takon atyre. Shkreli ka thënë se zgjedhjen e tij në Këshillin Gjyqësor e vlerëson si shumë afirmative duke marrë parasysh edhe faktin se vendimi është marrë me votat e konsiderueshme... Vazhdo

April 21, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Luigj Shkreli anëtar i këshillit gjyqësor me vendim të parlamentit të Malit të Zi
Tags: , , , , ,