kryetar i Këshillit Nacional të Muslimanëve dhe Muhamed Ukoviq

Tahiri u takua në Ulqin me kryetaret e këshillave nacionale në Mal të Zi
Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Mal të Zi, z. Tahir Tahiri  priti të marten  në Ulqin në një takim pune  kryetarët e të gjitha këshillave nacionale në Mal të Zi: prof.dr. Sherbo Rastoder , kryetar i Këshillit Nacional të Boshnjakëve, dr. Miroslav Mariq, kryetart i Këshillit Nacional të Kroatëve, Sabria Vuliq, kryetar i Këshillit Nacional të Muslimanëve dhe Muhamed Ukoviq, nënkretar i Këshillit Nacional të  Romëve dhe Egjiptianëve, të cilët mbështetën  nismën e nikoqirit për një bashkëpunim... Vazhdo