kryetar i PPD

Partia e prosperitetit demokratik kremtoi në Ulqin 10 vjetorin e themelimit
Kryetari Ali Rexha në fjalën e rastit theksoi se kjo parti në rrugëtimin e vetë politik është dëshmuar në skenën politike të Malit të Zi për frymën progresiste, integrues dhe për realizimin e të drejtave kolektive të shqiptarëve. Sipar Rexhës vlerat më të mëdha të kësaj parti janë respektimi i statutit dhe i të drejtës për të qenë i zgjedhur dhe për të zgjedh në afatin 4 vjeçar, transparenca, demokratizimi i brendshëm i partisë, Platforma politike dhe bashkëpunimi programor me ato subjekte të cilat... Vazhdo
Formimi i Klubit do të faktorizojë përfaqësimin e shqiptarëve
Edhe pse në Zgjedhjet Parlamentare të Malit të Zi shqiptarët në mënyrë masive u përcaktuan për partitë nacionale, për fat të keq, bazuar në rrjedhat e fundit të Kuvendit Republikan, po shihen mangësi në perfaqësimin e interesave të shqiptarëve. Kjo u pa në seancën e fundit të Kuvendit, pikërisht gjatë „orës ministrore“ ku deputetët shqiptarë nuk i parashtruan asnjë pyetje Kryeministrit duke krijuar kështu përshtypjen se shqiptarët i kanë zgjedhur te gjitha problemet e veta dhe nuk kanë asnjë vërejtje... Vazhdo

August 9, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Formimi i Klubit do të faktorizojë përfaqësimin e shqiptarëve
Tags: , , , ,

Situata zgjedhore presidenciale 2008 nga Muhamet Nika
Terri nuk hiqet duke përmendur llambën Për situatën e krijuar tani në prag të zgjedhjeve presidenciale më duhet të them që kjo në masë të bukur e arsyeton daljen tonë nga ish koalicioni shqiptar. Pra ne e kemi vlerësuar me kohë se ku do të përfundojnë dhe nëse jo atëherë, tashti koalicioni medoemos do të duhej të prishet. Pikënisja A – situata – A Kandidati për kryetar të Malit të Zi në zgjedhjet presidenciale i Lëvizjes për Ndryshime z. Nebojsha Medojeviq pasi që kishte siguruar koalicion parazgjedhor... Vazhdo