Kryetari Gëzim Hajdinaga

Hajdinaga: Nga 2 korriku dyert ne kompleksin e Valdanosit do të jenë të hapura për qytetarë, mysafirë
Duke filluar nga data 2 korrik dyert ne kompleksin e Valdanosit do të jenë të hapura për qytetarë, mysafirë dhe të interesuar të tjerë. Kjo u arrit pas takimeve që kryetari Gëzim Hajdinaga ka pasur me zyrtarë republikan dhe përfaqësues të ministrisë përkatëse. Vendimi në fjalë vlen për tërë sezonin turistik 2009. Me këtë rast luten të gjithë të interesuarit që të jenë të kujdeshëm në  mirëmbajtjen e pastërtisë dhe të shmangin ndezjet e zjarrëve që mund të ketë  pasoja të papara. Municipality... Vazhdo
Kryetari Hajdinaga priti Ambasadorin e Francës
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadori i Francës i akredituar në Podgoricë z. Bernard Garancher i shoqëruar nga dy përfaqësues të Ministrisë së mbrojtjes të Francës, z.nj Diane Masson dhe z. Giles Pernet. Ata u takuan me Kryetarin Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij. Në një bisedë të hapur dhe miqësore u prekën një sërë temash që kanë të bëjnë me pozitën e pakicave, vendi i tyre në një shtet multinacional, pakica shqiptare si pakicë specifike dhe marrëdhënijet e saj me vendet fqinje, rrespektivisht... Vazhdo

June 24, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Kryetari Hajdinaga priti Ambasadorin e Francës
Tags: , , , , , ,

Në Prishtinë u hap Panairi i turizmit Travel Fair
Në Prishtinë u hap Panairi i turizmit Travel Fair Në ceremoninë e rastit ishin të pranishëm zyrtarë të lartë të Qeverisë së Kosovës, Korit diplomatik dhe zyrave të huaja që veprojnë në Kosovë. Delegacioni nga Ulqini kryesohej nga Kryetari Gëzim Hajdinaga. Oferta turistike e qytetit tonë këtë vit është prezantuar sëbashku me Organizatën nacionale turistike të Malit të Zi në një stendë moderne 50 metra katrore. E vendosur në hyrje të sallave të panairit në te ekspozuan materialet propaganduese të gjithë... Vazhdo
Absurdi malazez
Nëse diplomacia e Malit të Zi kërkon kushte për vënien e marrëdhënieve diplomatike me Kosovën, a duhet që diplomacia kosovare të vejë kushte për malazezët lidhur me pakicën etnike shqiptare atje? Ulqin, 15 janar – Themelimi i marrëdhënieve diplomatike midis dy shteteve të posa pavarësuara në Ballkan, si Mali i Zi dhe Kosova, hapi një çështje që nuk ishte llogaritur kurrë nga politika e rajonit e as nga Plani i Martti Ahtisaarit për shtetin e ri të Kosovës dhe rregullimin e çështjes së pakicave në këtë... Vazhdo
Informim zyrtar për punën dy  vjeçare te komunes te Ulqinit nga Kryetari Gëzim Hajdinaga
Të nderuar qytetarë, Përfaqësues të medijave, Zonja dhe zotërinj, Është nder, përgjegjësi dhe kënaqësi që në emër të ekzekutivit vij sot para jush për të bërë këtë informim zyrtar për punën tonë dy  vjeçare. Para dy vitesh me dëshirën e shumicës së qytetarëve të Ulqinit në zgjedhjet e lira dhe demokratike mua dhe stafit tim na u besua  menaxhimi i komunës. Në rradhë të parë ky ishte një nder i madh  që na bëhej e kjo na jepte forcë për angazhim dhe përkushtim të palëkundur, për t’u ... Vazhdo