Kryetari Gjon Lulgjuraj

Deklaratë ne përkrahje te protestës paqësore te 2 Qershorit, 2008 ne Ulqin
L?VIZJA ATDHEU NA BASHKON – HOMELAND UNITES US, INC. Lëvizja “Atdheu na Bashkon” me seli ne New York, Sh.B.A. përkrah plotësisht protestën paqësore qe sot populli po i zhvillon ne qytetin e Ulqinit për te shprehu mospajtimin dhe kundërshtimin total ndaj uzurpimit te tokave private nga qeveria e Malit te Zi. Shprehim përkrahjen tone te plote për kërkesat tuaja qe vendet si Valdanosi, por edhe vendet tjera ne Ulqin dhe ne tere territorin ku banojnë shqiptaret te ju kthehen pa vonesë banoreve te këtyre trevave tokat... Vazhdo

June 7, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Deklaratë ne përkrahje te protestës paqësore te 2 Qershorit, 2008 ne Ulqin
Tags: , , , , , , ,