Kryetari Hajdinaga

Komuna e Budves do të  ndajë 10.000 euro për zonat e përmbytura në territorin e komunës tonë
Komuna e Budves do të  ndajë 10.000 euro për zonat e përmbytura në territorin e komunës tonë. Kështu u tha në takimin që Kryetari Hajdinaga pati në kabinetin e tij me nënkryetarinë  Budvës z. Milenko Medigoviq dhe sekretarin për investime të  këtij qytetin z.Dragan Maroviq. Ditë më parë  ndihmë financiare dhe materiale premtuan kryetarët e komunave të Bjello Poles, Rozhajes dhe Plevles Në ndërkohë shtabi i emergjencave në Ulqin kërkesë për ndihmë ka adresuar në shumë adresa në vend dhe jashtë. Municipality... Vazhdo

January 13, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Komuna e Budves do të ndajë 10.000 euro për zonat e përmbytura në territorin e komunës tonë
Tags: , , , ,

Hajdinaga priti 50 turista italian nga Cesena
Sot, Kryetari Hajdinaga priti një grup prej 50  turistash italian të kryesuar nga Ghini Lonello. Ata janë nga Komuna e Cesenës në Itali, përndryshe të apasionuar pas automjeteve të vjetër. Në takimin e ngrohtë dhe miqësorë, ata shprehën vlerësime dhe konsiderata për pritje dhe ishin të gatshëm që të angazhohen në vënijen e urave të bashkëpunimit ndërmjet dy qyteteve. Kryetari Hajdinaga duke përshëndetur nismën në fjalë, foli për zhvillimin e qytetit tonë dhe për investimet që priten. Municipality of Ulcinj... Vazhdo
Kryetari Hajdinaga vizitoi qytete Pejë, Deçan e Gjakovë
Kryetari Hajdinaga vizitoi qytete Pejë, Deçan e Gjakovë Ai u prit nga nikoqirët z. Ali Berisha, z. Musa Berisha dhe z. Pal Lekaj. Në të tre takimet u vlerësua bashkëpunimi i ndërsjelltë dhe  u shpreh gadishmëri që në një të ardhme të afërt të nënshkruhen edhe memorandumet e bashkëpunimit. Nikoqirët shprehen bindjen që edhe përkundrejtë krizës globale interesimi për të veruar në Ulqin ka qenë dhe do të jetë permanet, ashtu edhe gjatë kësaj vere. Kryetari Hajdinaga shprehu falenderime në emër të qytetarëve... Vazhdo
Gëzim Hajdinaga, morri pjesë në Panairin turistik UTAZASH në Budapest
Një delegacion nga qyteti ynë i kryesuar nga Kryetari Hajdinaga, morri pjesë në Panairin turistik UTAZASH që u organizua në Budapest. Panairi u hap me 26 shkurt dhe tuboi një numër të madh të shtetesh të cilët nëpërmes organizatave të tyre nacionale bënë prezantimet e ofertës turistike. Viteve të fundit në bregdetin e Malit të Zi, vërehet një rritje e mysafirëve hungarez, sipas statistikës mbi 300 mijë, andaj në Panair u prezantua oferta turistike e Ulqinit, Kotorrit, Budvës, Tivarit etj. Përfaqësuesit e agjencive... Vazhdo