Kryetari i ASH-së

Alternativa Shqiptare e vlerëson si hap mbrapa në plotësimin e standardeve
Komuna, nevojë e qytetarëve Podgoricë – Projektligji mbi Organizimin Territorial të Malit të Zi dhe ndryshimet dhe plotësimet e propozuara të Ligjit mbi Vetëqeverisjen Lokale paraqesin hapa mbrapa në plotësimin e standardeve demokratike, ka vlerësuar Alternativa Shqiptare. Kryetari i ASH-së, Gjergj Camaj, vlerëson se barometër themelor për matjen e democracisë së një shteti përbën fakti se sa i decentralizuar është pushteti. Ai ka thënë se në procesin e integrimeve evropiane në ASH kanë pritur që pushteti... Vazhdo

September 7, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Alternativa Shqiptare e vlerëson si hap mbrapa në plotësimin e standardeve
Tags: , , ,