Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi

Tahiri: Ligjet nuk jetësohen në praktikë
Podgoricë – Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi, Tahir Tahiri, me bashkëpunëtorët, Ali Gjeçbritaj e Musa Gjokaj, u takua të premten në Podgoricë me përfaqësuesit e Komitetit të ekspertëve të Këshillit të Evropës për çështje të gjuhës së pakicave. Ai i njoftoi mysafirët evropianë me rolin e KNSH-së, funksionimin e tij dhe me disa projekte që ky këshill ka realizuar deri më tani. Pasi çështje kryesore e interesimit të mysafirëve nga Evropa ishte implementimi i Kartës Evropiane... Vazhdo
Tahir Tahiri uroi presidentin Sejdiu në përvjetorin e pavarësisë së Kosovës
Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi, Tahir Tahiri, nëpërmes një shkrese,  uroi të hënën presidentin e Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiun me rastin e 17 shkurtit, njëvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, duke u shprehur i bindur se Kosova  do të dijë të përballet me të gjitha sfidat e reja në rrugën e saj drejt BE-së dhe integrimeve euro-atlantike.  “Në këtë përvjetor të rëndësishëm për popullin e Kosovës, mbarë  kombi shqiptar, dhe ne shqiptarët në Malin... Vazhdo