Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga

Gëzim Hajdinaga u takua në Podgoricë me ambasadoren turke Birgen Kesoglu
Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga në Podgoricë u takua me ambasadoren turke Birgen Kesoglu. Në takim u vlerësua bashkëpunimi ynë me ambasadën respektivisht shtetin turk por edhe u bisedua gjërsisht për projektet e paralajmruara nga ana e TIKES në territorin e komunës tonë. Ju rikujtojmë që kohë më parë me organizatën në fjalë u zhvillua një sërë takimesh dhe janë finalizuar çështjet që kanë të bëjnë me investime në infrastrukturë, meremetim të objektit shkollorë në Anë të Malit, investime... Vazhdo

March 29, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Gëzim Hajdinaga u takua në Podgoricë me ambasadoren turke Birgen Kesoglu
Tags: , , ,

Gëzim Hajdinaga vazhdon aktivitetet e realizimit për hapjen e kolexheve  të huaja në Ulqin
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga ka vazhduar aktivitetet dhe takimet zyrtare me qëllim të realizimit të idesë për hapjen e kolexheve  të huaj në Ulqin Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga u takua në Tiranë me Drejtorin e përgjithshëm të Kolexheve turke z.Numan Gylem dhe bashkëpunëtorët e tij. Në takim u bë një sublimim i të gjitha aktiviteteve të deritanishme dhe u vlerësua angazhimi permanent i kryetarit të Komunës së Ulqinit në realizimin e idesë për hapjen e një kolexhi bashkohorë... Vazhdo

February 3, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Gëzim Hajdinaga vazhdon aktivitetet e realizimit për hapjen e kolexheve të huaja në Ulqin
Tags: , ,

Në Ulqin së shpejti mund të presim fillimin e punimeve të banesave që do të ndërtoheshin nga Fondi i sindikatave për ndërtim dhe Komuna e Ulqinit
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij pritën sot në një takim pune z.Svetozar Bullatoviq, Drejtor i marketingut i Fondit republikan të sindikatave për ndërtim dhe z. Shefki Keko Lamoviq, Kryetar i sindikatave të Ulqinit. Në takim u bë fjalë  për aktivitetet e Fondit në ndërtimin e banesave për punetorët e kolektiveve të ndryshme, me çmime tejet të arsyeshme. U tha që i tërë aktivitetei zhvillohet në koordinim ndërmjet Fondit dhe Komunës, si palë e interesuar. Ky akcion... Vazhdo

January 25, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në Ulqin së shpejti mund të presim fillimin e punimeve të banesave që do të ndërtoheshin nga Fondi i sindikatave për ndërtim dhe Komuna e Ulqinit
Tags: , , ,

Delegacioni  parlamentar i Komunës së Ulqinit bëri vizit zyrtare në Distriktin 23 të Vjenës
Delegacioni  parlamentar i Komunës së Ulqinit vlerëson shumë të sukseshme vizitën zyrtare në Distriktin 23 të Vjenës e realizuar nga data 17 deri më 20 dhjetor. Këshilltarë të  pozitës dhe opozitës dhe kryeparlamentari Nika të kryesuar nga kryetari i Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga fillimisht u prit nga z. Malfred Vurm, kryetar i Distriktit 23 të Vjenës. Duke i dëshiruar mirëseardhje delegacionit tonë z. Vurm që njëherit është dhe kryetar i shoqatës austriako-malazeze, vlerësoi marrëdhëniet ndërmjet... Vazhdo
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga i ka dërguar telegram urimi Kryeministrit Millo Gjukanoviq
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga i ka dërguar telegram urimi Kryeministrit Millo Gjukanoviq me rastin e vendimit të liberalizimit të vizave për qytetarët e Malit të Zi. Në telegram ndër të tjera thuhet: I nderuar z. Kryeminister, vendimi i Bashkimit Evropian për heqjen e vizave  për qytetarët e Malit të Zi është përshëndetur nga të gjithë qytetarët e Ulqinit. Kjo është dëshmi për arritjet e reformave të qeverisë dhe përpjekjet e mëtutjeshme për të plotësuar të gjithë standartet në mënyrë... Vazhdo

December 1, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga i ka dërguar telegram urimi Kryeministrit Millo Gjukanoviq
Tags: , , , ,

Hajdinaga priti delegacionin e Bashkësisë Islame të Malit të Zi të kryesuar nga Reisi Rifat Fejziq
Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij priten në një takim pune delegacionin e Bashkësisë Islame të Malit të Zi të kryesuar nga Reisi Rifat Fejziq. . Fillimisht mysafirët vlerësuan lartë ndihmesën dhe kontributin e dhënë nga ana e Kryetarit Hajdinaga në zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme që preokupojnë Bashkësinë Islame dhe paralajmëruan që sëshpejti atij do t’i dakordohet edhe mirënjohje e veçantë. Më pas delegacioni në fjalë u ndal dhe foli për projektet që... Vazhdo