Kryetari i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi

Bardhi: ASN-ja dyshues ndaj shqiptarëve si në komunizëm – Video
Podgoricë, 6 korrik – Kryetari i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, deputet i saj në Parlamentin malazias e anëtar i Komisionit parlamentar për siguri dhe mbrojtje, Mehmet Bardhi, në mbrëmjen e së hënës nuk e ka votuar raportin e Agjencisë së Sigurisë Nacionale /ASN/ malazeze për vitin 2009. “Ky dokument në vete përmban vlerësime të papranueshme mbi kërkesat politike të shqiptarëve në Malin e Zi”, është shprehur Bardhi. Politikani më i vjetër te shqiptarët në Mal të Zi, Mehmet Bardhi, u tha gazetarëve... Vazhdo

July 8, 2010  :: Politika :: Comments Off on Bardhi: ASN-ja dyshues ndaj shqiptarëve si në komunizëm – Video
Tags: , ,

Mehmet Bardhi përgëzoi udhëheqësinë e Kosovës në përvjetorin e pavarësisë
Kryetari i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, zotëri Mehmet Bardhi, me rastin e 1-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, u dërgoi telegram urimi udhëheqësve më të latë të Shtetit të Kosovës dhe kryetarëve të partive parlamentare: Fatmir Sejdiu, Hashim Thaçi, Jakup Krasniqi, Ramush Haradinaj, Nexhat Daci e Behxhet Pacolli, në të cilin, përveç të tjerave thuhet: – Me rastin 17 shkurtit 2009, 1-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës shtet të pavarur dhe sovran, në emër të Lidhjes Demokratike... Vazhdo