Kryetari i Prishtinës

Kryetari i Prishtinës Isa Mustafa u takua me kryetarin e Ulqinit,Gëzim Hajdinaga
Prishtinë, 8 maj 2008.Kryetari i Prishtinës, dr Isa Mustafa gjatë takimit që pati me kryetarin e Komunës së Ulqinit, Gëzim Hajdinaga tha se bashkëpunimi i mirë që aktualisht ekziston në mes të Prishtinës dhe Ulqinit duhet të thellohet edhe tutje, sidomos në fushën e turizmit. Kryetari Mustafa, pasi i informoj mysafirët nga Ulqini me punën dhe aktivitetet që po bëhen në Komunën e Prishtinës tha se mund të punohet dhe të bëhet edhe me shumë në të mirë të bashkëpunimit të ndërsjellë, sepse të gjitha mundësit... Vazhdo

May 9, 2008  :: Rajoni / Region, Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Kryetari i Prishtinës Isa Mustafa u takua me kryetarin e Ulqinit,Gëzim Hajdinaga
Tags: , , , , , , , , ,