kryetari i sekcionit në Ulqin Selim Resulbegoviqi

Debati Hajdinaga dhe Cungu ne Tv Teuta
Debati Hajdinaga dhe Cungu ne Tv Teuta ishte shumë interesant sepse biseda qe konstruktive dhe nuk mungoj edhe kritika e pa e ndalur të Nazif Cungut ndaj Kryetarit të Ulqinit Gëzim Hajdinagës. Secili prej personave u përmbajt kritereve të veta,keshtu që nuk mungoj edhe interesimi i shikusëve qe ka tejkaluar  shikimin me 70% te audijencës. Video  TV TEUTA  Vazhdo
Video – Social demokratët morrën pjes në fushatën e tyre zgjedhore në Ulqin
Me 14 03 2009 në Ulqin morrën pjes në fushatën e tyre zgjedhore partija Social Demokrate në krye me Ranko Krivikapiqin.Ai beri komentar për realizimin e disa projekteve ku tha se do të përparojë jo vetëm Ulqini, por do të ndryshojë edhe imazhi turistik i Malit të Zi. Në kuadër të fushatës zgjedhore në Ulqin, Ranko Krivokapiqi ka qen i pritun nga kryetari i sekcionit në Ulqin Selim Resulbegoviqi,ku ato kan zhvilluar takime me simpatizantë të Partisë Demokratike të Socialistëve dhe Koalicionit “Për Malin e Zi Europian”... Vazhdo