Kryetari i Sektorit të Bujqësisë pranë UBA-s

UBA prezantoi rezultatet e anketës mbi gjendjen e prodhuesve bujqësorë në komunën e Ulqinit – Video
Problem, mungesa e tregut dhe e qendrave të grumbullimit Kryetari i Sektorit të Bujqësisë pranë UBA-s, Mefit Jakupi, ka thënë se ky asociacion, brenda mundësive, do të ndihmojë dhe do të bashkëpunojë me organet kompetente lokale dhe shtetërore për zgjidhjen e problemeve të evidentuara të prodhuesve bujqësorë. Ulqin – Prodhuesit bujqësorë në Komunën e Ulqinit mendojnë se dy problemet më të mëdha me të cilat ata përballen janë mungesa e qendrave të grumbullimit, paketimit dhe ruajtjes së prodhimeve bujqësore,... Vazhdo

December 19, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on UBA prezantoi rezultatet e anketës mbi gjendjen e prodhuesve bujqësorë në komunën e Ulqinit – Video
Tags: , ,