Kryetari i Ulqinit

Neser Kryetari Cungu takon Princin Nikolla Petroviq dhe te tjeret
Te nderuar, Neser me 07.02.2013 ne 13h ne kabinetin e Kryetarit te Ulqinit Nazif Cungu do te jene ne takim Princi Nikolla Petroviqi, Tanja Turuquin Spicanoviq, nenkryetarja e Fondacionit Pertroviq si dhe Milica Perishiq, sekretar i fondacionit. Pas takimit planifikohet deklarate per media. Ju ftojme te jeni prezent. Postovani, Sutra 07.02.2013 u 13 h ce u kabinetu Predsjednika Opstine Ulcinj Nazifa Cungu biti na sastanku Princ Nikole Petrović, Tanja Turquin Spicanovic, potpredsjednica Fondacije Petrovic i Milica Perisic, poslovni sekretar... Vazhdo
Kryetari Cungu mbi parregullsite e “Te Mirave detare”
Të nderuar qytetarë, Me këtë dëshiroj te ju informoj për keqpërdorimet e caktuara dhe parregullsitë që po ndodhin në zonën e të mirave detare, e që kanë të bëjnë me teritorin e Komunës së Ulqinit. Së pari, jozyrtarisht jemi te informuar që te Mirat detare, në mënyrë të paligjshme, krejtësisht jo transparente, ka ndryshuar planin e objekteve me karakter të përkohshëm për territorin e Komunës së Ulqinit, ku parashikohet shtimi i disa objekteve të rinjë të cilët me paraqitjen e vet do të prishnin pamjen... Vazhdo
Shtyhet data e inagurimit të urës mbi Port Milenë
Ura e re e Port Milenës  tashme eshte nje realitet per qytetin e Ulqinit.Duke parashikuar në  nje ceremony festive per inagurimin e 21 majit 2012,por simbas gjasave data e inagurimit të urës duhet të pritet ndonji date tjeter  tha për TV Teuten kryetari I Ulqinit z.Nazif Cungu. Edhe pse po punohet pa pushim 24 orë pa nderprerje,ku  dje ne vizitë qëlloi edhe ministri per komunikacion Andria Lompar,bashkë me Drejtorin e  Drejtorisë së Komunikacionit, Veselin Grboviq kan bë të ditur për “Portalin Analitika”duke premtuar... Vazhdo
Cungu priti përfaqësuesit e Agjensisë për Zhvillim Rajonal-Jug të Kosoves
Takimi me Agjensinë për Zhvillim Rajonal-Jug të Kosovës Kryetari i komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu prit sot në takim përfaqësuesit e Agjensisë për Zhvillim Rajonal-Jug të Kosoves me të cilët është folur për mundësitë e bashkpunimit të bizneseve Kosovare me ato të Malit të Zi, posaçerisht me bizneset e Ulqinit. Drejtori ekzekutiv i Agjensisë për Zhvillim Rajonal-Jug të Kosoves z.Valentin Hoxha falenderoj kryetarin e komunës së Ulqinit për pritjen e rezervuar dhe prezantoi para ti punën dhe aktivitetin e kësaj... Vazhdo

May 11, 2012  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Cungu priti përfaqësuesit e Agjensisë për Zhvillim Rajonal-Jug të Kosoves
Tags: , ,

Nazif Cungu kërkon partner për investime në Hotel Lido Ulqin
Të nderuar qytetarë, Duke vazhduar tentativat për realizimin e përcaktimit tonë strategjik për krijimin e kushteve për investime dhe tërheqjen e investitorëve nga vendi dhe jashtë, dje kam pasur një takim me drejtorin ekzekutiv të kompanisë Capital Estate – Budva, që është pronar i hotelit Lido në Plazhin e madh.   Negociatat tona te mëhershme me Qeverinë e Malit te Zi, kanë shkuar në drejtim të krijimit të ambientit të përshtatshëm që ky investitor të investojë në ndërtimin e hotelit Lido në Ulqin,... Vazhdo
Cungu: Nuk do të lejojmë heqjen e flamurit kombëtar nga Ulqini
Nga Besim Toska Shqiptarët në Malë të Zi, kanë qenë populli vendimtarë për pavarësimin e Malit të Zi. Por prej të gjithë popujve që jetojnë në Mal të Zi populli shqiptar është më i diskriminuar në zhvillim, sidomos në komunat me shumicë shqiptarë.  Nazif Cungu është kryetar i partisë Forca e re Demokratike. Njëherësh ai është edhe kryetar i komunës së Ulqinit, qytetit me shumicë shqiptare. në intervistën për “Bota sot” ai flet për sfidat e Ulqinit dhe të shqiptarëve në... Vazhdo
Cungu: Ulqini dhe Velipoja duhet të njohin një zhvillim të përbashkët
Shqipëria ka bërë hapa të mëdhej në zhvillimin e turizmit, situata është shumë favorizuese që rajons si Ulqini ashtu edhe territori shqiptar në kufi të njohin zhvillim të madh. Qeveria Shqiptare në shërbim të turizmit ka bërë përmirësime të mëdha, duke krahasuar periudhen deri në vitin 1989 për Ulqinin e cila sot është krejtësisht ndryshe, kur kjo zonë kishte rritje të madhe turistike, kjo situatë është për shqipërinë, shprehet kështu Kryetari I Komunës Ulqin Nazif Cungu. Ai shton se Si Ulqini si pjesa... Vazhdo

March 3, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Cungu: Ulqini dhe Velipoja duhet të njohin një zhvillim të përbashkët
Tags: , , , , , ,

Nazif Cungu takohet me studentat nga Ulqini ne Shkoder – Foto
Drejtuesit e Komunës së Ulqinit zhvilluan një takim në Grand Hotel Europa me studentet e Ulqinit që studjojn në Universitetin e Shkodrës. Kryetari I Komunës Ulqin Nazif Cungu para studentëve u shpreh se jemi këtu që të gjithë së bashku të japim ide për të ardhmen e Ulqinit, për të ndërtuar potenciale zhvillimore me qëllim që kjo zonë të marrë zhvillimin e merituar. Në takim kryetari I Komunës Ulqin Nazif Cungu njëherësh edhe lideri I Partisë Forca e Re Demokratike shoqërohej nga nënkryetari I Komunës së... Vazhdo
Konference per media e kryetarit të Komunës së Ulqinit
Konference per media Me Vendimin numër 01–613/1–12 të datës 17. 02. 2012, duke proceduar sipas kërkesës së pronarit të objektit të rrezikuar, e në bazë të Ligjit për mbrojtje dhe shpëtim (Fl. zyr. MZ” nr. 13/07, 5/208 dhe 32/2011, si dhe përfundimeve të kolegjiumit profesional të Kryetarit të Komunës të datës 16. 02. 2012 i është lejuar Rexha Ibrahimit që në parcelën kadastrave 1111 KK Ulqin, në afërsi të restorantit “Alfa”, të rregullojë dheun e rrëshqitshëm që ka ardhur si pasojë... Vazhdo
Vizita e Këshillit të Myftinisë të Shkodres,Bashkësis Islame të Ulqinit
Paraditën e së shtunës, më 25 shkurt 2012, Këshilli i Myftinisë Shkodër ka zhvilluar një vizitë në Bashkësinë Islame të Ulqinit. Vizitorët nga Shkodra janë pritur nga Kryeimami i Ulqinit, Rifat ef. Jusufi me bashkëpunëtorët e tij, si dhe Kryetari i Komunës së Ulqinit, z. Nazif Cungu. Gjatë bashkëbisedimit të ngrohtë të zhvilluar në mes të Myftiut të Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, Kryeimamit të Ulqinit, Rifat ef. Jusufi dhe Kryetarit të Komunës Ulqin, z. Nazif Cungu, është folur mbi rëndësinë që kanë... Vazhdo

February 26, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Vizita e Këshillit të Myftinisë të Shkodres,Bashkësis Islame të Ulqinit
Tags: , , , , , , , ,

Page 1 of 3123