kryetari Tahir Tahiri

Tubimi me qytetarë të Malësisë lidhur me projektligjin për organizimin teritorial të Malit të Zi
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN  NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Ulqin më, 30. 09. 2009 NJOFTIM PËR OPINION Tema:Përfundimet e tubimit me qytetarë të Malësisë lidhur me Projektligjin për Organizimin Teritorial të Malit të Zi dhe Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale . Këshilli Nacional i Shqiptarëve në  Malin e Zi në kuadër të diskutimit  publik që po zhvillohet  lidhur me dy projektligjet: Projektligjin... Vazhdo
Të sigurohen mandatet e garantuara për shqiptarët
Deklaratë për media e këshillit nacional të shqiptarëve në malin e zi lidhur me zgjedhjet e paralajmëruara parlamentare Në bazë të zhvillimeve aktuale politike në Malin e Zi, Propozim vendimit të Qeverisë dhe debateve rreth mbajtjes të zgjedhjeve parlamentare, Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi, duke ndjekur me vëmendje situatën lidhur me këtë çështje vëren se zgjedhjet parlamentare janë në prag dhe ka gjasa që ato të mbahen së shpejti, d.m.th. atëherë kur tzi përshtatet pushtetit aktual. Këshilli... Vazhdo

January 19, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Të sigurohen mandatet e garantuara për shqiptarët
Tags: , , ,