Kryetari

Urim për festën e Bajramit  të madh
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI NATIONAL CONCIL ALBANIANS IN MONTENEGRO Ulqin, mĂ« 6. 09. 2010 URIM PËR FESTËN E BAJRAMIT TË MADH KĂ«shilli Nacional i ShqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi tĂ« gjithĂ« besimtarĂ«ve tĂ« fesĂ« Islame Ju uron gĂ«zuar Bajramin e Madh me dĂ«shirĂ«n qĂ« kjo FestĂ« qĂ« vjen pas muajit tĂ« shenjtĂ« tĂ« Ramazanit, muajit tĂ« forcimit tĂ« besimit, tĂ« tolerancĂ«s, e tĂ« pastrimit shpirtĂ«rorĂ«, tĂ« na bashkojĂ« akoma mes veti duke mĂ«njanuar... Vazhdo
Leter e derguar KK te SDP-se
PARTIA SOCIAL DEMOKRATIKE – KËSHILLI KOMUNAL – ULQIN Ulqin, mĂ« 16.07.2010 Nr: 104 / 10 LĂ«nda: UrgjencĂ« pĂ«r pĂ«rgjigje nĂ« ofertĂ« pĂ«r formimin e shumicĂ«s parlamentare tĂ« KK tĂ« Ulqinit Attn.: Kryetarit, z. Selim Resulbegoviq I nderuari z. Resulbegoviq, Bazuar nĂ« kĂ«rkesĂ«n tuaj, me datĂ« 26 maj tĂ« kĂ«tij viti Forca e Re Demokratike ju ka dorĂ«zuar  njĂ« marrĂ«veshje tĂ« nĂ«nshkruar dhe tĂ« protokuluar nga Forca dhe nga tre subjekte tjerĂ« politik qĂ« nĂ« zgjedhjet lokale tĂ« 23 majit kemi siguruar 15 mandate. Dy mandatet... Vazhdo
Video – Forca e Re Demokratike: Konference pĂ«r Media
Koalicioni i deshtuar Forca e Re Demokratike Ă«shtĂ« pĂ«rpjekur qĂ« të  hyjĂ« nĂ« koalicion me tĂ« gjitha partitĂ«politike shqiptare, me pĂ«rjashtim tĂ« Unionit Demokratik Shqiptar, duke dashurqĂ« populli shqiptar tĂ« flas me njĂ« zĂ«. Unioni Demokratik Shqiptar e ka zgjedhurrrugen e vet dhe me aktivitet e deritashme  nuk ka mbrojtur interesat politike tĂ« shqiptarĂ«ve tĂ« Malit tĂ« Zi. Bisedimet tona me partitë  tjerashqiptare kanĂ« qenĂ« tĂ« vĂ«shtira sepse, nga njĂ« anĂ« kemi pasur presion prej njĂ«pjese tĂ« anĂ«tarĂ«sisĂ« dhe... Vazhdo
Mund të bëhet Mali i Zi një tjetër Monako?
Duke gĂ«zuar ndĂ«rkaq njĂ« bum pronĂ«sie dhe tĂ« ardhura tĂ« rritura nga turizmi, vendi po kĂ«rkon tĂ« tĂ«rheqĂ« investimin e madh tĂ« huaj. Me bregdetin e vet spektakular dhe brendĂ«sinĂ« e thyer malore, Mali i Zi e sidomos Ulqini ka njĂ« potencial tĂ« madh turistik. Tani qĂ« republika ka fituar pavarĂ«sinĂ« nga bashkimi i mĂ«parshĂ«m shtetĂ«ror me SerbinĂ«, disa thonĂ« se ai mund tĂ« bĂ«het njĂ« tjetĂ«r Monako. Shembujt janĂ« tĂ« shumtĂ«, mjafton vetĂ«m tĂ« mendosh pĂ«r GreqinĂ«, PortugalinĂ« dhe SpanjĂ«n, pĂ«r pĂ«rfitimin ekonomik tĂ«... Vazhdo

February 29, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Mund tĂ« bĂ«het Mali i Zi njĂ« tjetĂ«r Monako?
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dinosha: Mali i Zi sivjet ta njoh pavarësinë e Kosovës
Kryetari i Unionit Demokratik tĂ« ShqiptarĂ«ve, Ferhat Dinosha, deputet i kĂ«saj partie nĂ« Kuvendin e Malit tĂ« Zi ka thĂ«nĂ« tĂ« mĂ«rkurĂ« se pret qĂ« Mali i Zi sivjet ta njohĂ« pavarĂ«sinĂ« e KosovĂ«s. MegjithatĂ«, sipas tij, kjo nuk do tĂ« thotĂ« se ky akt do tĂ« jetĂ« menjĂ«herĂ« pas zgjedhjeve tĂ« ardhshme presidenciale malazeze qĂ« do tĂ« mbahen mĂ« 6 prillit tĂ« kĂ«tij viti”. Mali i Zi zyrtar menjĂ«herĂ« pas 17 shkurtit ka thĂ«nĂ« se nuk do tĂ« ngutet e as do tĂ« vonohet me vendimin rreth çështjes sĂ« KosovĂ«s. “(Mali i Zi)
do... Vazhdo

February 28, 2008  :: Politika :: Comments Off on Dinosha: Mali i Zi sivjet ta njoh pavarĂ«sinĂ« e KosovĂ«s
Tags: , , , , , , ,

Oli Rehn kërkon nga Maqedonia dhe Mali i Zi të mos hezitojnë ta njohin pavarësinë e Kosovës
Komisioneri evropian pĂ«r zgjerim Oli Rehn iu ka bĂ«r? thirrje vendeve anĂ«tare tĂ« BE-sĂ« qĂ« t? njohin pavar?sin? e Kosov?s. “Tani mĂ« shumĂ« se 12 vende t? BE-s? e kanĂ« njohur pavar?sin?, andaj shpresoj se edhe tek vendet tjera do tĂ« dominojĂ« maturia dhe do ta pĂ«rcjellin shembullin e kĂ«tyre t? parave”, ka th?n? Olli Rehn. Ai u takua tĂ« martĂ«n me kryetarĂ«t e MaqedonisĂ« dhe Malit t? Zi, dy vende kĂ«to fqinje t? cilat edhe m? tutje po hezitojnĂ« pĂ«r ta njohur shtetin e ri tĂ« KosovĂ«s. Kryetari maqedonas Branko Crvenkovski... Vazhdo

February 28, 2008  :: Bota :: Comments Off on Oli Rehn kĂ«rkon nga Maqedonia dhe Mali i Zi tĂ« mos hezitojnĂ« ta njohin pavarĂ«sinĂ« e KosovĂ«s
Tags: , , , , ,

Seanca e kuvendit të komunës urbane të Tuzit shtyhet për një herë tjetër
Dy ditĂ« pa kuorum Tuz- KĂ«shilltarĂ«t e Kuvendit tĂ« KU tĂ« Tuzit as tĂ« hĂ«nĂ«n dhe as tĂ« martĂ«n nuk mbajtĂ«n mbledhje, pasi qĂ« kĂ«shilltarĂ«t e PDS-sĂ«, PSD-sĂ«, PB-sĂ«, UDSH-sĂ« dhe PSP-sĂ« nuk morĂ«n pjesĂ«. Kuvendi i KU tĂ« Tuzit kishte paraparĂ« qĂ« si pikĂ« kryesore e seancĂ«s tĂ« jetĂ« Propozimi i vendimit pĂ«r organizimin e referendumit pĂ«r komunĂ« tĂ« mĂ«vetĂ«sishme tĂ« Tuzit, propozim ky tĂ« cilin e kishte dorĂ«zuar kohĂ« mĂ« parĂ«, Vasel Sinishtaj nĂ« emĂ«r tĂ« IQ-sĂ«. Seanca e tĂ« hĂ«nĂ«s filloi me urimet pĂ«r PavarĂ«sinĂ«... Vazhdo

February 26, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Seanca e kuvendit tĂ« komunĂ«s urbane tĂ« Tuzit shtyhet pĂ«r njĂ« herĂ« tjetĂ«r
Tags: , , , , , , ,

Kryetari i UDSH-së, Ferhat Dinosha, përgëzoi drejtuesit më të lartë të Kosovës me rastin e shpalljes së Pavrësisë së Kosovës
PavarĂ«sia, gĂ«zim edhe pĂ«r shqiptarĂ«t nĂ« Mal tĂ« Zi Ulqin – Kryetari i UDSH-sĂ«, Ferhat Dinosha, u dĂ«rgoi telegram urimi drejtuesve mĂ« tĂ« lartĂ« tĂ« KosovĂ«s, Presidentit Fatmir Sejdiu, kryeministrit Hashim Thaçi dhe kryetarit tĂ« Kuvendit tĂ« KosovĂ«s, Jakup Krasniqi, tĂ« cilĂ«t i pĂ«rgĂ«zoi me rastin e shpalljes sĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s. “PavarĂ«sia e KosovĂ«s ka krijuar gĂ«zim dhe festĂ« tĂ« madhe edhe nĂ« mesin e shqiptarĂ«ve nĂ« Malin e Zi. Presim qĂ« Kosova e pavarur tĂ« jetĂ« shtet demokratik i tĂ« gjithĂ«... Vazhdo

February 24, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kryetari i UDSH-sĂ«, Ferhat Dinosha, pĂ«rgĂ«zoi drejtuesit mĂ« tĂ« lartĂ« tĂ« KosovĂ«s me rastin e shpalljes sĂ« PavrĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s
Tags: , , , , , , , ,

Kryetari i PPD-së, Amir Hollaj, u dërgoi telegrame urimi drejtuesve më të lartë të kosovës me rastin e shpalljes së pavarësisë
PĂ«rmirĂ«sim i tĂ« drejtĂ«s sĂ« mohuar Ulqin – Kryetari i PPD-sĂ«, Amir Hollaj, u ka dĂ«rguar telegrame urimi Kryetarit tĂ« KosovĂ«s, Fatmir Sejdiu, kryeministrit Hashim Thaçi dhe kryetarit tĂ« Kuvendit tĂ« KosovĂ«s, Jakup Krasniqi, me rastin e shpalljes sĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s. “NĂ« kĂ«tĂ« datĂ« tĂ« shumĂ«pritur dhe tĂ« rĂ«ndĂ«sishme historike pĂ«r tĂ« gjithĂ« popullin e KosovĂ«s si dhe pĂ«r shqiptarĂ«t kudo qĂ« ndodhen, mĂ« lejoni qĂ« nĂ« emĂ«r tĂ« PartisĂ« sĂ« Prosperitetit Demokratik dhe nĂ« emrin tim personal, tzJu... Vazhdo

February 24, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kryetari i PPD-sĂ«, Amir Hollaj, u dĂ«rgoi telegrame urimi drejtuesve mĂ« tĂ« lartĂ« tĂ« kosovĂ«s me rastin e shpalljes sĂ« pavarĂ«sisĂ«
Tags: , , , , , , ,

Ulqin:Kokteji i Pavarësisë së Kosovës në hapësirat e Forcës
MbrĂ«mĂ« nĂ« hapĂ«sirat e ForcĂ«s u shenua dita e shpalljes sĂ« pavarĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s. NĂ« koktejin qĂ« u organizua me kĂ«tĂ« rast morrĂ«n pjesĂ« njĂ« numer i madh i tĂ« qytetarĂ«ve. NĂ« praninĂ« e disa mediave nga Mali i Zi dhe nga ShqipĂ«ria, kryetari i ForcĂ«s lexoi nje fjalim tĂ« pĂ«rgaditur me kĂ«tĂ« rast. Forca Rinore pĂ«rgaditi njĂ« tortĂ« tĂ« cilĂ«n e quajtĂ«n “Torta e pavarĂ«sisĂ«” dhe solemnisht u nda. KĂ«shtu deri nĂ« orĂ«t e vona u festua me muzikĂ«, pije dhe shoqĂ«rim. NĂ« vijim mund tĂ« lexoni edhe tekstin... Vazhdo

February 23, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ulqin:Kokteji i PavarĂ«sisĂ« sĂ« KosovĂ«s nĂ« hapĂ«sirat e ForcĂ«s
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Page 1 of 3123