Kryimami i BI se Ulqinit

Filmi dokumentar Ana e Malit thesar që nuk shuhet të autorit Nexhmedin Avdiu
“Ah, si nuk zgjati me shumë” – me këto fjalë gazetari dhe shkrimtari Haxhi Shabani e përshkroi filmin dokumentar “Ana e Malit thesar që nuk shuhet“ të autorit Nexhmedin Avdiu. Me këto fjalë mund të përshkruhet edhe e gjithë mbrëmja e promovimit të këtij dokumentari që u shfaq këtë të shtunë në Qendren për kulture në Ulqin. Për të ditur se ku do shkojmë – duhet të dimë se ku kemi qenë. Me pak fjalë ky është edhe mesazhi që autori i këtij dokumentari dëshiron të transmetoj të shikuesi i sotëm... Vazhdo
Deklarata e Kryimamit te BI se Ulqinit Molla Rexhep Likes
Ulqin 17.4.2010 Deklarata e Kryimamit te BI se Ulqinit Molla Rexhep Likes Me 05.04.2010 ne xhami te Namazgjahit – Ulqin u mbajt Kuvendi i xhemateve te xhamijave te qytetit. Ne kete mbledhje u miratua inicijativa per ndarjen e BI te Ulqinit ne dy kshille: keshillin e qytetit dhe ate te fshatit. Per kete vendim kajne votuar 14 perfaqesues te xhemateve, duke e perfshire dhe Kryetarin h. Latif Avdo Gorana, te Ulqinit dhe dy imame: Suad Ukoshata dhe Mirsad Muca. ndersa 9 te pranishem ishin kundra kesaj inicijative, ne mesin e te cilve... Vazhdo