kufiri Sukubin – Muriqan

Komuna e Ulqinit : Kufiri në Sukubinë të jet i hapur për mallrat komerciale
Komuna e Ulqinit kërkon që vendkalimi Sukubinë – Muriqan të përdoret edhe për qarkullimin e mallrave, mirpo ekspertët janë kundër për shkak të infrastrukturës. Ulqin – Me kërkesën e afaristëve, Komuna e Ulqinit ka kërkuar nga Sektori për menaxhimin e integruar të kufijve dhe vendkalimeve kufitare të Ministrisë së Punëve të Brendshme që vendkalimi kufitar Sukubinë – Muriqan të hapet sa më shpejt edhe për qarkullimin e mallrave. Komuna e Ulqinit i është drejtuar me kërkesë më 17 tetor të... Vazhdo

January 21, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Komente (1)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Fluks i madh udhëtarësh në pikëkalimin kufitar Sukubin – Muriqan
Gjatë kësaj fundjave, nëpër pikëkalimet kufitare të Shqipërisë është vënë re një fluks shumë i madh i lëvizjes së udhëtarëve. Autoritetet shqiptare e lidhin këtë me një shtim prej rreth 50 përqind të lëvizjes së shtetasve shqiptarë edhe të huaj që vijnë për pushime në  Shqipëri. Në pikëkalimin kufitar të Muriqanit, në kufirin e Shqipërisë me Malin e Zi, dita e sotme shënoi edhe fluksin më të madh të personave që kalojnë përmes këtij pikëkalimi kufitar. Pëllumb Sulo, Muriqan VAO  Vazhdo

August 21, 2011  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Fluks i madh udhëtarësh në pikëkalimin kufitar Sukubin – Muriqan
Tags: