Kujtime për natën e parë

Bjordi dhe Sori : Kujtime për natën e parë
29/04/09 00:12 Sori dhe Bjordi kujtojnë natën e parë kur hynë në Big Brother. Ata ia tregojnë këto Junës dhe Anjezës dhe qeshin me peripecitë që kaluan që atë natë. Bjordi kujton kur Sori u prezantua me ta dhe nuk e kuptoi që ai dhe Arjoni, të cilët do të hynin në një kohë me të, ishin konkurentë si ai. Bjordi tregon se Sori në ato momente emocionale, kishte thënë disa batuta që të gjithë kishin qeshur. Të dy tregojnë kur kishin tentuar të futeshin në shtëpi, por rruga iu ishte ndërprerë sepse duhet... Vazhdo