Kumtesë për opinion

Kumtesë për opinion të Unionit Demokratik të Shqiptarëve
UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE   Ulqin, më  22.08.2011   Kumtesë për opinion Unioni Demokratik i Shqipëtarëve në punën shumëvjeçare asnjëherë nuk i ka ndarë njerëzit në ‘’engjëj’’ dhe ‘’djaj’’. Në kumtesën e fundit, të lëshuar nga ish kryesia e degës së UDSH-së për Anë të Malit, akuzojnë shokët dhe bashkëpunëtorët e tyre për gjoja grumbullim funkcionesh dhe familjarizëm. Për hir të së vërtetës dhe për të njoftuar opinionin e gjerë me përgjegjesi të plotë theksojmë... Vazhdo