kushtëzimin e hapjes së Ambasadës së Kosovës në Mal të Zi.

Prishtina gati ta pranojë pakicën malazeze – Video
Nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Rifat Rastoder tha të mërkurën në Prishtinë që ka ardhur koha që malazezët kosovarë të mos identifikohen më me serbët, apo me cilëndo bashkësi tjetër. Këto komente ai bëri në një debat të organizuar me temën “Pozita e malazezëve në Kosovë”. “Nuk duhet të ketë dyshim se mbase çështja më e ndjeshme është pikërisht kjo, e drejta kushtetuese për gjendjen e bashkësisë malazeze në Kosovë dhe krijimi i kushteve për kthimin e të zhvendosurve nga Kosova, që... Vazhdo