Kuvendi i Komunës së Ulqinit

Selim Resulbegoviq: Problematik posti i kryetarit të Kuvendit në Ulqin – Video
Vazhdojnë bisedimet për formimin e koalicionit për qeverisjen e komunës së Ulqinit Ulqin – Edhe pse kane kaluar nje muaj e gjysme nga zgjedhjet lokale, ne komunen e Ulqinit akoma nuk eshte arritur koalicioni per qeverisjen e kesaj komune. Gjate diteve te kaluara jane zhvilluar bisedimet per formimin e koalicionit qeverises ndermjet perfaqesuesve te UDSH-se dhe PDS-se qe perbejne Koalicionin “Per Ulqinin Evropian” dhe perfaqesuesve te Partise se Prosperitetit Demokratik dhe Partise Socialdemokrate. PSD i eshte pergjigjur... Vazhdo
Tribunë publike “Bashkërisht në Evropë,të sigurt në Nato”
Tribunë publike “Bashkërisht në Evropë,të sigurt në Nato”, të mërkurën me 24 mars 2010, në sallën e Kuvendit të Komunës (Ulqin), me fillim në orën 12:00. Ligjërues: Shkëlqesia e tij Tonin Beci – Ambasador i Shqipërisë në MZ, Idriz Konjari – Drejtor i Klubit euroatlantik në Shqipëri, Ana Vukadinovic – këshilltare për politikën e jashtme në Qeverinë e MZ, prof. dr Drazhen Cerovic – Universiteti i Malit të Zi. Organizatorët e këtij manifestimi është , Ekipi Koordinues të qeverisë së Malit të... Vazhdo
Nesër në orën 18.00 në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit do të organizohet tribuna e hapur
Nesër në orën 18.00 në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit do të organizohet tribuna e hapur ku do të flasin përfaqësues të Këshillit për ekonomi, financa dhe buxhet pranë Kuvendit republikan. Moderator do të jetë Aleksandar Damjanoviq që njëherit është dhe kryetar i këshillit në fjalë. Kjo është një përvojë e re që Kuvendi i Malit të Zi, respektivisht trupat e tij dhe zyra e OSBE-së organizojnë tribuna ku trajtojnë tema të ndryshme nga kompetencat e tyre. Hyrja është e lirë dhe të interesuarit... Vazhdo

February 22, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Nesër në orën 18.00 në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit do të organizohet tribuna e hapur
Tags: , ,

Forca e Re Demokratike ka reaguar pas mosmbajtjes së seancës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit
Vazhdon agonia e pushtetit Ulqin – Forca e Re Demokratike ka reaguar pas mosmbajtjes së seancës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit për shkak të mossigurimit të kuorumit nga ana e shumicës në Kuvend.A :“Koalicioni në pushtet në Kuvendin e Komunës së Ulqinit muaj me radhë nuk është në gjendje të sigurojë praninë e këshilltarëve të tij në mbledhjet e kuvendit. Të katërtën herë me radhë kjo mbledhje po shtyhet për shkak të mungesës së kuorumit. Kjo qartë tregon se problemet e brendshme dhe konfliktet... Vazhdo

August 10, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Forca e Re Demokratike ka reaguar pas mosmbajtjes së seancës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit
Tags: ,

Lobimi politik në Mal të Zi
Në Mal të Zi çështja e lobimit nuk është e rregulluar me ligj. Për fat të keq kjo fjalë mbulohet nga misteri e shumë të tjerë e trajtojnë edhe si formë e korrupsionit ose përpjekje për ta legalizuar me ligj. Fjala lobi e ka zanafillën e vet nga gjuha angleze që në shqip do të thotë paradhomë e që fjala është për hapësirën që ndodhet në mes të hyrjes dhe hapësirave të Kongresit Amerikan ku dikur u shfaqën lobistët e parë. Lobistët kishin për detyrë dhe që edhe sot kanë të japin informata pozitive,... Vazhdo

June 15, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Lobimi politik në Mal të Zi
Tags: , , , , , , ,

Plani i  urbanistik i komunës së Ulqinit ngjall debate të shumta
Plan që ofron zhvillim apo pengon zhvillimin afatgjatë Pas shumë vitesh, Komuna e Ulqinit ka hartuar apo më saktë ka plotësuar dhe ndryshuar një pjesë të Planit të vet të Përgjithshëm Urbanistik. Plani i miratuar përfshin zonat Gjerana 2, Kepin e Gjeranave me Port Milenë, Fushën e Ulqinit, Kodrat, një pjesë të Zogajve dhe Pinjeshin, me një sipërfaqe prej 708 hektarë nga afro 25 mijë hektarë sa përfshin gjithsej territori i Komunës së Ulqinit. Plani është punuar nga Fakulteti i Ndërtimtarisë në Podgoricë... Vazhdo
Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Çështja shqiptare në Mal të Zi vazhdon të jetë e hapur Podgoricë- Kryetari i LD në MZ z.Mehmet Bardhi me bashkpunëtorët z.Tahir Gjonbalaj, nënkryetar, z.Hajrullah Hajdari e Tahir Tahiri, funksionarë të lartë të LD në MZ dhe njëheri këshilltarë në Kuvendin e Komunës së Ulqinit, u takuan të enjten më 17. 01. 2007, Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Tags: , , , , , , , ,

Vazhdon seanca e kuvendit të Komunës së Ulqinit
U miratuan Llogaritë përfundimtare Ulqin – Kuvendi i Komunës së Ulqinit miratoi në seancën e së martës llogaritë përfundimtare për vitet 2004, 2005 dhe 2006. Për llogaritë përfundimtare Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Vazhdon seanca e kuvendit të Komunës së Ulqinit
Tags: , , , , , , , , ,