Kuvendi i Kosovës

Pasi “pushtuan” bregdetin e Malit të Zi,Rusët ia mësyjnë Shqipërisë
Pasi “pushtuan” bregdetin e Malit të Zi, duke i çuar çmimet atje deri në 10 000 euro/m2, rusët shfaqin interes dhe fillojnë të mbërrijnë në Shqipëri. Si do të ndikojë ardhja e tyre në çmimet e tregut të pasurive të paluajtshme në bregdetin shqiptar? Pas interesit të evropianëve perëndimorë, si anglezët, norvegjezët apo irlandezët, në Shqipëri po duken së fundmi edhe blerësit më potencialë të tregut të pasurive të paluajtshme, rusët. Kjo është padyshim një nga të rejat më interesante për... Vazhdo

June 24, 2008  :: Rajoni / Region, Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Pasi “pushtuan” bregdetin e Malit të Zi,Rusët ia mësyjnë Shqipërisë
Tags: , , , , , , ,

Hashim Thaçi: Pres që Mali i Zi së shpejti të njohë Kosovën
Hashim Thaçi: Pres që Mali i Zi së shpejti të njohë Kosovën Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se pret që Mali i Zi së shpejti do ta njohë pavarësinë e Kosovës. “Mali i Zi nuk ngurron me njohjen e pavarësisë së Kosovës. Jam i bindur se kjo do të ndodhë në një të ardhme të afërt”, e transmetojnë mediat malazeze kryeministrin kosovar. Thaçi ka shtuar se më e rëndësishmja është që Kosova ka vendosur marrëdhënie të mira me Malin e Zi, dhe që si fqinjë të mirë, “do të... Vazhdo

April 20, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Hashim Thaçi: Pres që Mali i Zi së shpejti të njohë Kosovën
Tags: , , , , ,

Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo