Kuvendi i Ulqinit

Përleshje verbale në parlamentin e Ulqinit
Në mbledhjen e djeshme të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, në mënyrë verbale janë përleshur dy anëtarë të partive shqiptare që përfaqësohen në Kuvend të Ulqinit. Pas replikave  në mes këshilltarëve të pozitës dhe opozitës situata u keqsua në mes të këshilltarëve të të dyja anëve ,ku vazhdojë përplasja ndërmjet këshilltarëve Mehmet Zenka nga UDSH dhe Genci Nimanbegu nga Forca ,shkruan gazeta Dnevne Novine. Përleshje mes këshilltarëve në parlamentin e Ulqinit Mollë e sherrit për këshilltarët e... Vazhdo
KUMTESE, Thirrja e Kuvendit te Komunes
Iniciativa e shumicës së re parlamentare për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit është dorëzuar sipas Kushtetutës, ligjit dhe vendimeve. Kushtetuta përcakton se seancat e rregullta nuk mund të thirren në periudhën prej 01 gusht deri me 30 shtatorë, dhe pasi që seanca duhet të mbahet gjatë muajit shtatorë, ne kemi kërkuar mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme. Kryetari i Kuvendit zotëri Shkrela ka premtuar publikisht se nuk do të bëjë kurrfarë obstruksioni dhe sapo të pranoj iniciativën me 17... Vazhdo

August 30, 2011  :: Politika :: Comments Off on KUMTESE, Thirrja e Kuvendit te Komunes
Tags: , , , ,

Gëzim Hajdinaga,bartës i listës së koalicionit UDSH-PPD
Përse duhet të votojnë qytetarët koalicioni e përbashkët me UDSH-në? Sepse: 1.Komuna e qytetit të Ulqinit e drejtuar nga z. Hajdinaga ka shumë tregues pozitiv në ushtrimin e pushtetit. Investime publike, rrugë, hapësira të gjelbërta, ambjent të pastër, ndricim, trotuare, ura, zhvillim të hovshëm të turizmit, investime në kanalizime, restaurim i kulteve fetare,  rritje pagash për punonjësit, stimulim dhe mbeshtetje financiare për nxenës, studentë dhe sportistë të dalluar, shndërrimin e Ulqinit në ozazë të... Vazhdo
Press Konferenca e Forcës – Pasojat e vendimeve të gabuara
Ulqin , 19.05.2009 Nr: 188/09 Pasojat e vendimeve të gabuara kërcënojnë vendet e punës Në situatën aktuale të ekonomisë së Malit të Zi dhe posaçërisht të Ulqinit, rënia e aktiviteteve ekonomike kohët e fundit shpeshherë ndërlidhet me krizën financiare botore, me këtë harrohet se vendimet e aprovuara në të kaluarën kan krijuar kushte që ekonomia e komunës dhe pikërisht shërbimet në sektorin e hotelerisë të jenë jashtë funksionit të saj themelor dhe pran shkatërrimit total. Situata me të cilën me vite... Vazhdo