Labinot Tahiri LABI

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Labinot Tahiri i dedikon Sabri Fejzullajhut një portret të madh në lokalin e tij
Duke pasur parasysh xhelozitë mes artistëve, është gjë shumë e rrallë për të mos thënë e pamundur, që një artist të vlerësojë një artist tjetër. Por kjo nuk ka ndodhur në këtë rast. Këngëtari i njohur, Labinot Tahiri, ishte ai i cili e mori këtë iniciativë… Labi, përveç zërit të mrekullueshëm që ka, shquhet shumë edhe për anën e tij humane e dashamirëse. Ai ka vite që është ndër më të kërkuarit në tregun muzikor kosovar dhe sigurisht që i duhej një vend ku do të mblidheshin artistë dhe... Vazhdo