LAMIGA ANA MALI

Anamalasit përuruan shoqatën “Biznis Klub Ana Malit” + Foto
Anamalasit të vendosur për zhviillim të Ulqinit Ulqin, 24 maj 2012 – Bizneset nga Ana e Mali, krijuan dhe përuruan shoqatën e tyre e cila ka për qëllim përkrhajen, organizimin dhe zhvillimin e jetës ekonomike dhe zhvilliimore të gjithanshme në Anën e Malit të Ulqinit.  “Anamalasit historikisht kanë hapur derën qdo kujt, koha ëhstë që të ndërtojnë  shtëpinë e tyre” është mesazhi i kësaj shoqate. Kabil Kurti, kryetar i Shoqatës Biznis Klub Ana Malit, tha se kjo nismë do të jetësohet dhe do të bëhet... Vazhdo
Lamiga ambjent relaksues per turistet,Ulqin – Shkoder – Video
Turistët jo vetëm nga Kosova, por edhe ata nga Maqedonia e Shqipëria dhe sidomos shqiptarët nga diaspora e turistë të huaj kanë mundësinë  e shkëlqyer që gjatë rrugëtimit për në Ulqin ose anasjellas   lodhjen e tyre ta relaksojnë  në një mjedis shumë atraktiv  rreth tetë kilometra larg kufirit të  të Malit të Zi dhe Shqipërisë në Ulqin konkretisht Kryth tek Qendra Tregtare Lamiga. Lamiga, kjo epiqendër relaksuese për turistët gjendet mu në mes të dy qyteteve Ulqinit dhe Shkodrës. Ia vlen që turistët... Vazhdo