LAMIGA MAGAZINA

Lamiga ambjent relaksues per turistet,Ulqin – Shkoder – Video
Turistët jo vetëm nga Kosova, por edhe ata nga Maqedonia e Shqipëria dhe sidomos shqiptarët nga diaspora e turistë të huaj kanë mundësinë  e shkëlqyer që gjatë rrugëtimit për në Ulqin ose anasjellas   lodhjen e tyre ta relaksojnë  në një mjedis shumë atraktiv  rreth tetë kilometra larg kufirit të  të Malit të Zi dhe Shqipërisë në Ulqin konkretisht Kryth tek Qendra Tregtare Lamiga. Lamiga, kjo epiqendër relaksuese për turistët gjendet mu në mes të dy qyteteve Ulqinit dhe Shkodrës. Ia vlen që turistët... Vazhdo