lausanna

Zanfina Ismaili vjen me një këngë tipike verore
Me ritëm për dy të dashuruar marrëzisht Ndërsa xhirimet e fundit, për klipin më të ri të këngëtares Zanfina Ismaili kanë përfunduar të mërkurën mbrëma, duke finalizuar kështu të gjashtë skenat e parapara për këtë klip, këngëtarja është në pritje të plasimit të kësaj kënge nëpër televizione, i cili do të publikohet shumë shpejt. Është kjo kënga “Le të vdes në buzët tua”, e cila rikthen Zanfinën në skenë, sërish me shumë ritëm dhe gjallëri, sikundër ka ndodhur edhe me shumë këngë... Vazhdo
Dafina Zeqiri e kënaqur me klipin e ri
Pas klipit, pushimi i pashmangshëm Edhe një këngë tjetër me ritme verore nga këngëtarja e mirënjohur Dafina Zeqiri. Kësaj radhe ajo ka provuar veten edhe në krijimin e këngës, por duke qenë e ndihmuar edhe nga profesionistët. Për “Infopress”, Dafina ka pohuar gjithashtu edhe arsyet pse nuk do të kemi një album nga këngëtarja kësaj vere Një këngë ritmike, ashtu sikur edhe jemi mësuar që t’i dëgjojmë nga kjo këngëtare, i është shtuar fondit të Dafina Zeqirit. Ajo për “Infopress” ka pohuar se kjo... Vazhdo