LDK

Tahiri Tahiri:  Nuk kërkuam reciprocitet
Kryetari i Këshillit Nacional Shqiptar dhe anëtar i delegacionit të shqiptarëve në Mal të Zi i cili para dy ditësh qëndroi në Kosovë, Tahiri Tahiri,demanton hapur një deklaratë të LDK për reciprocitet mes shqiptarëve në Mal të Zi dhe malazezëve në Kosovë, pasi që, siç thotë ai, në takim përveç shprehjes së shqetësimeve për gjendjen e shqiptareve në Mal të Zi dhe kërkesës për mbështetje të institucioneve kosovare as që është bërë fjalë për ndonjë farë reciprociteti në mes shqiptareve në Mal... Vazhdo

February 9, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Komente (1)
Tags: , , , ,

Presidenti Sejdiu pushoi funksionin në LDK
Zëdhënësi i LDK Vehbi Miftari mohoi zërat se pas pezullimit të postit partiak të presidnetit Fatmir Sejdiu, LDK do zgjedh Eqrem Kryeziut kryetar të ri .Me hyrjen në fuqi të Kushtetutës së Republikës së Kosovës më 15 qershor Presidenti I Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka pezulluar postin e kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës. LDK, e cila nuk ka marrë ndonjë njoftim zyrtar për vendimin mbi pezullimin e postit të liderit partiak, e vlerëson si legal pozitën dhe punën e Presidentit Sejdiu, duke theksuar se nuk ka... Vazhdo

June 17, 2008  :: Rajoni / Region, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Presidenti Sejdiu pushoi funksionin në LDK
Tags: , , ,

Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo