Learta Hollaj

Learta Hollaj Named RIT Outstanding Undergraduate Scholar
Learta Hollaj, daughter of Amir and Sadije Hollaj of Ulcinj, Montenegro, was recently named a 2011-2012 Outstanding Undergraduate Scholar at Rochester Institute of Technology. Learta is studying applied arts and sciences in RIT’s Center for Multidisciplinary Studies and is a graduate of Gymnasium “Vellazerim Bashkim” and the American Institute on Political and Economic Studies. Outstanding Undergraduate Scholarship Awards are presented to students who have achieved the distinction of maintaining a minimum university... Vazhdo
Tri Varzat 18 vjeçare organizojn në Ulqin “Rinfest 2008”
Një festë e madhe rinore Për dallim prej dy edicioneve të mëparshme, edicioni i sivjetshëm nuk kishte vetëm karakter lokal, pasi që në të morën pjesë edhe grupe të rinjësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, gjë që bëri që konkurrenca të jetë më e madhe dhe i dhanë Festivalit karakter rajonal. Të shtunën mbrëma, skena e “Rinfest 2008” i bashkoi të gjithë të rinjtë në një vend, në Pallatin e Kulturës në Ulqin. Maratona e kërcimeve, këngës, interpretimeve dhe emocioneve i mbajti të ngërthyer... Vazhdo