Lenzburg

ME 14 MARS NË DISCO-PULS.CH,MEDA SCHOW
ME 14 MARS NË DISCO-PULS.CH,MEDA SCHOW Të Shtunën 14.Mars.09 MEDA SHOW BAJRAM DOBRA & BAJRAM GIGOLLI RESIDENT DJ  Vazhdo

March 13, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on ME 14 MARS NË DISCO-PULS.CH,MEDA SCHOW
Tags: , , ,

ME 21 MARS NË DISCO-PULS.CH,BAJRAM DOBRA
ME 21 MARS.2009 NË DISCO-PULS.CH,BAJRAM DOBRA  Vazhdo

March 13, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on ME 21 MARS NË DISCO-PULS.CH,BAJRAM DOBRA
Tags: , ,

Disco Puls: Soni Malaj – 28 Shkurt
Të Shtunën 28.02.09 SONI MALAJ Bajram DOBRA & Nusran FERA RESIDENT DJ Disco PULS çdo të Premtë dhe të Shtunë është e hapur për disponimin tuaj… ë të organizoni një aheng si p.sh.:Datlindje ,Dasëm ose pa marrë parasysh qfar ahengu mund të rezevroni tek ne… Info.076 449 57 09 E-Mail: info@disco-puls.ch Disco Puls Industriestr. 40 Lenzburg info@disco-puls.ch www.disco-puls.ch 076 / 449 57 09 076 / 589 15 91  Vazhdo

February 28, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Disco Puls: Soni Malaj – 28 Shkurt
Tags: , , , , , , , ,

Disco Puls: Soni Malaj – 28 Shkurt
Të Shtunën 28.02.09 SONI MALAJ Bajram DOBRA & Nusran FERA RESIDENT DJ Disco PULS çdo të Premtë dhe të Shtunë është e hapur për disponimin tuaj… ë të organizoni një aheng si p.sh.:Datlindje ,Dasëm ose pa marrë parasysh qfar ahengu mund të rezevroni tek ne… Info.076 449 57 09 E-Mail: info@disco-puls.ch Disco Puls Industriestr. 40 Lenzburg info@disco-puls.ch www.disco-puls.ch 076 / 449 57 09 076 / 589 15 91  Vazhdo

February 22, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Disco Puls: Soni Malaj – 28 Shkurt
Tags: , , , , , , , ,