Leonora Poloska

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leonora Poloska:” Aventurat e pushimeve në ishujt e Greqisë”
Sapo është kthyer nga pushimet, ku kaloi disa ditë të bukura në plazhin e një ishulli shumë të bukur grek, këngëtarja menjëherë ka filluar punën për realizimin e këngëve të reja, të cilat do të publikohen gjatë muajve të vazhdim. Pasi publikoi këngën “S’kam faj”, të cilën e vizualizoi me videoklip, këngë kjo që u bë hit brenda një kohe shumë të shkurtër, Leonora përgatitet për hite të radhës. Ajo ka pushuar një kohë të shkurtër duke mbledhur energjitë për t’u rikthyer akoma më aktive... Vazhdo

September 19, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Leonora Poloska:” Aventurat e pushimeve në ishujt e Greqisë”
Tags: