Lidhja Demokratike në MZ

Lidhja Demokratike në MZ, shënoi 22 vjetorin e themelimit të vet – Video
Ashtu si edhe e kishin paralajmëruar, në mënyrë modeste e pa pompë, Lidhja demokratike në Mal të Zi, shënoi 22 vjetorin e themelimit, në koktejin e rastit, në restorantin “Verdi”. Në këtë tubim ishin të pranishëm udhëheqësit më të lartë të kësaj partie, udhëheqësit e degëve të saj, si dhe anëtaret e Kryesisë së Degës Malësisë. Paraprakisht, kreu partiak kishte mbajtur mbledhjen e rregullt të Kryesisë kushtuar zgjedhjeve parlamentare dhe përgatitjes së kësaj partie për të marrë pjesë në to.... Vazhdo

September 12, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Komente (2)
Tags:

Lidhja Demokratike në MZ, shënoi 21 vjetorin – Video
Mbledhja solemne u mbajt në Ulqin, në restorantin “KALLABA”. Në këtë tubim ishin të pranishëm udhëheqësit më të lartë të kësaj partie, udhëheqësit e degëve të saj, këshilltarë dhe simpatizues të shumtë partiak. Kryetari i LD në MZ Mehmet Bardhi, duke i përshëndetur të pranishmit, foli lidhur me veprimtarinë e deritashme të subjektit të parë nacional të shqiptarëve në Mal të Zi, që u formua më 09. 09.1990, në Tuz, ku kryetar i Kuvendit themelues ishte zotëri Lekë Lulgjuraj. LDnëMZ gjatë gjithë... Vazhdo