Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve Rinore

Themelohet Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve Rinore – UDSH-ja rinore anëtare
Më datë, 9 Qershor 2012, në Prizren, forumet rinorë të partive politike shqiptare nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës, formuan Lidhjen Mbarëshqiptare të Forumeve Rinore. Ideja e Lidhjes Mbarëshqiptare të Forumeve Rinorë lindi pikërisht në 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë. Të frymëzuar nga ky jubile kaq i rëndësishëm për të gjithë, shprehem dëshirën dhe vullnetin që të jemi sa më të bashkuar dhe njëkohësisht të kemi sa më shumë bashkëpunime, pavarësisht idealeve... Vazhdo

June 19, 2012  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Themelohet Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve Rinore – UDSH-ja rinore anëtare
Tags: , , , ,

Themelohet Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve Rinore – Forca Rinore nga Ulqini anëtare
Forca Rinore në Lidhjen Mbarëshqiptare të Forumeve Rinore Të frymëzuar nga vepra e atdhetarëve të Rilindjes Kombëtare Shqiptare dhe në vigjilje të shënimit të 134 vjetorit të tubimit të tyre për formimin e Lidhjes së Prizrenit, forumet rinore të partive politike shqipëtare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës, kanë formuar Lidhjen Mbarëshqiptare të Forumeve Rinore. Nënshkrimi i deklaratës themeluese të kësaj lidhjeje  është bërë të shtunën me 09.06.2012,  pas takimit ne Shtëpinë... Vazhdo

June 12, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Themelohet Lidhja Mbarëshqiptare e Forumeve Rinore – Forca Rinore nga Ulqini anëtare
Tags: , ,