Ligji i pakicave

Gëzim Hajdinaga priti sot delegacionin e Këshillit të Evropës
Mayor of Ulqin Gezim Hajdinaga & Council of Europe Ms. Claudia Luciani Kryetari i Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij priten sot në një takim pune delegacionin tre anëtarësh të Këshillit të Evropës të kryesuar nga zonja Klaudia Luçani. Temë e këtij takimi i cili zgjati mbi 60 minuta ishte çështja e pakicave respektivisht të drejtat e tyre, administrimi lokal konformë normave ndërkombëtare, realizimi dhe transparenca e mjeteve republikane ndaj pushteteve locale, çështja e simboleve kombëtare,... Vazhdo