Likaj

Dardan Koliqi në Top Fest ALbania
Dardan Koliqi ka njoftuar se kënga me të cilën do të konkurrojë ”Në zemër ty të ndjej”  është punuar me shum vëmedje nga dhe është një këngë me një ritëm ‘house’ dhe ‘RnB’, duke shtuar se për të dhe fansat e tij pjesëmarrja në këtë festival ka një rëndësi të madhe. Dardani u shpreh fansave se të tijë që « Paraqitja ime në ‘Top Fest’ do të thotë shumë për mua dhe fansat e mi ». Më pëlqen që është ‘live’ dhe besoj që do të jetë shumë interesant”, ka përfunduar... Vazhdo
Ana Malit trevë me personalitete të shquara
Popullsia e Anës së Malit është e ndarë në 20 fshatra, të cilat deri në vitet 1970 kanë qenë të mirëpopulluara, por për arsye të kushteve jo të mira ekonomike anamalasit deytrohen të emigrojnë. Sipas regjistrimit të fundit të popullsisë, i cili u zhvillua në vitin 2003 Ana e Malit kishte 5538 banorë, apo 627 më pak se në regjistrimin e vitit 1991. Popullsia fshatare Kjo trevë përbehet nga popullsia fshatare. Struktura e popullsisë në përbërje të saj ka të gjitha grupmoshat, por pjesa më e madhe e... Vazhdo

Page 13 of 13« First...910111213