Lindon Gjelaj

9 Arsyet per te votuar koalicionin Forca per bashkim
1. Mbrojtja dhe përdorimi i simboleve nacionale. Ruajtja e kultivimi i identitetit kombëtar. 2. Zhvillimi ekonomik duke nxitur turizmin dhe bujqësinë. Eleminimi i papunësisë dhe ndalim i emigracionit. 3. Mbrojtja e të drejtave të pronarëve legjitim. Kthimi i pronave të Shqiptarëve kudo që ndodhen. 4. Bashkimi shqiptarëve nëpërmjet infrastrukturës rrugore. Ndërtimi i rrugës së Plavës, kalimit kufitar të Zogajt dhe lidhjes Shtoj-Velipojë. 5. Krijimi i Komunës së Malësisë. Zgjerimi i kompetencave të qeverisjes vendore. 6.... Vazhdo

October 3, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Politika :: Komente (26)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Listat zgjedhore e Koalicioneve Shqiptare në Mal të Zi
Komision Zgjedhor i Malit të Zi ka bere publike listat e plota te te gjithe subjekteve politike qe do marrin pjese ne zgjedhjet parlamentare me 14 tetor ne Mal te Zi. Ne do paraqesim listat e plota zgjedhore te 4 koalicioneve shqiptare qe do marrin pjese ne keto zgjedhje. Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim... Vazhdo

September 23, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Komente (20)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sinishtaj nuk është  anëtar me i ASH-së,thohet ne raportin (ASH)
Raporti nga Alternativa Shqiptare-Sinishtaj nuk është anëtar i ASH-së Podgoricë, 17 Mars (MINA) – Vaselj Sinishtaj dhe pesë kolegëve të tij nga Kryesia e Alternativës Shqiptare (ASH) nuk janë më anëtarë të partisë. “Grupit të paknaqur te ish anëtarëve të ASH, ku jashtë vendimit partisë së tyre kan kandidu në listën e grupit të qytetare Perspektiva, në bazë të statusit të Alternativës Shqiptare këtyre antarëve i pushon anëtarësimi në kët parti,” thohet në komunikimin e Alternativës... Vazhdo
Jep dorëheqje  këshilltari i PSP-së, Kolë Lulgjuraj, në Kuvendin e KU të Tuzit
Sinishtaj: Të shkurtohet mandati i Kuvendi Tuz- Pas dorëheqjes së këshilltarit të PSP-së, Kolë Lulgjuraj, në Kuvendin e KU të Tuzit, javën e kaluar që së bashku me LD-në dhe IQ-në përbënin shumicën në Kuvendin e kësaj komune është për t`u pritur kriza, por ekziston edhe mundësia teorike që të mos vihet deri te zgjedhjet e parakohshme. Siç është e njohur, e gjithë kjo ndodhi pasi që Lulgjuraj i kishte uruar Nikollë Camajt pavarësinë e Kosovës, në lokalet e LD-së. Më pastaj, Lulgjuraj në seancën e fundit... Vazhdo

March 3, 2008  :: Politika :: Comments Off on Jep dorëheqje këshilltari i PSP-së, Kolë Lulgjuraj, në Kuvendin e KU të Tuzit
Tags: , , , ,