Lista Shqiptare

Nimanbegu: Koalicioni qeverisës heq të drejtat e arritura të shqiptarëve – Video
Partitë politike parlamentre shqiptare, hiq Unionin Demokratik të Shqiptarëve që merr pjesë në qeverinë malazeze, Forca e Re Demokratike – Forca, Lidhja Demokratike në Malin e Zi dhe Lista shqiptare – Perspektiva e quajnë të papranueshëm propozimin e grupit punues për harmonizimin e ligjit zgjedhor me Kushtetutën. Nënkryetari dhe deputeti i Forcës, Genci Nimanbegu, në mbrëmjen e së premtes deklaroi për media se propozimi i mazhorancës që “partive të pakicave , të cilat në strukturën e përgjithshme... Vazhdo

February 6, 2010  :: Politika :: Comments Off on Nimanbegu: Koalicioni qeverisës heq të drejtat e arritura të shqiptarëve – Video
Tags: , , , , , ,

Shqiptarët të interesuar për të marrë pjesë në Qeveri
Presidenti i Malit të Zi, Filip Vujanoviq zhvilloi të martën konsultime me partitë Podgoricë – Partitë dhe listat shqiptare që përfaqësohen në Parlamentin e Malit të Zi, me përjashtim të Listës Shqiptare, kanë treguar gatishmëri për të qenë pjesë e Qeverisë së re të Malit të Zi, në konsultimet që kanë zhvilluar të martën me Presidentin e Malit të Zi, Filip Vujanoviq, rreth mandatorit të Qeverisë së re të Malit të Zi. Kryetari i UDSH-së, Ferhat Dinosha, ka thënë se kjo parti pret përfaqësim... Vazhdo