lleshi

Ana Malit trevë me personalitete të shquara
Popullsia e Anës së Malit është e ndarë në 20 fshatra, të cilat deri në vitet 1970 kanë qenë të mirëpopulluara, por për arsye të kushteve jo të mira ekonomike anamalasit deytrohen të emigrojnë. Sipas regjistrimit të fundit të popullsisë, i cili u zhvillua në vitin 2003 Ana e Malit kishte 5538 banorë, apo 627 më pak se në regjistrimin e vitit 1991. Popullsia fshatare Kjo trevë përbehet nga popullsia fshatare. Struktura e popullsisë në përbërje të saj ka të gjitha grupmoshat, por pjesa më e madhe e... Vazhdo
Mesida, Bjordi, Arjoni : Banorët nuk duan të më kuptojnë
05/03/09 02:50 Duke biseduar me Mesidën dhe Arjonin, Bjordi ka thënë se kishte frikë se banorët e tjerë nuk e kuptonin. Më pas ai e ka saktësuar më mirë argumentin e tij, duke thënë se për ta kuptuar e kuptonin, por bënin sikur nuk e kuptonin dhe silleshin në mënyrë arrogante. Ai e shpjegonte këtë me faktin se atyre mund të mos i pëlqente që ai,  20-vjeçari, disa gjëra i dinte më mirë sesa ata që ishin më të rritur se ai. Arjoni i ka thënë se duhet të kishte parasysh që mosha ndikon shumë në njohuritë... Vazhdo
Mesida Lleshi : Big Brother Albania 2 Profili
Mosha: 25 vjec Vendlindja: Tiranë Vendbanimi: Tiranë Gjendja civile: Beqare Arsimi: I lartë Profesioni: Pa punë Hobi: Gjuhët e huaja Do të hyjë në Big Brother sepse: pëlqen aventurën Karakteristika: Mesida është kthyer prej pak muajsh në Shqipëri. Ajo u largua për në Suedi që në moshën 5 vjece. Ka studiuar për gjuhë të huaja dhe Juridik. Vendosi të kthehej e të krijojë një jetë në Shqipëri pas pushimeve të verës. I pëlqen shumë të kërcejë, madje, sipas Mesidës, arsyeja për të cilën del me shoqërinë... Vazhdo