Loja

Banorët: Lidhja e Adelës është lojë ?!?!
Bjordi, Adelës: “Kur ta kuptosh, do vish të më kërkosh falje” Bjordi vazhdon të jetë i mërzitur dhe qëndron i vetëm në kopsht. Ajo i shkon pranë, por ai e refuzon shoqërinë e saj. Adela i kërkon që të mos përkëdhelet kaq shumë dhe i thotë të futet brenda në shtëpi. Bjordi nuk pranon dhe i thotë se do ta kalojë natën i vetëm në kopsht. “Dua të bëj ledhe”, përsërit ai fjalët e Adelës. Adela ia kthen se ai vërtet po përkëdhelet, sepse i bën gabimet vetë e më pas mërzitet prapë... Vazhdo
Big Brother Albania 2, Dita 81, Permbledhje
Big Brother Albania 2, Dita 81, Permbledhje  Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Big Brother Albania 2, Dita 81, Permbledhje
Tags: , , , , , , , , ,

Adi :  Është lojë
ad28/04/09 00:45 Shprehjen e Adit se ata duhet të kapen vetëm tek gabimiet e tjetrit, Sori e pranon dhe mendon se edhe vetë atë mundiohet të bëjë. Sori tregon se kur e kishte analizuar më parë këtë lojë, i kishin sugjeruar se tek kundërshtari duhej të kapej vetëm pas një defekti që edhe ai e di se e ka dhe kështu loja do të ishte në rrugë të drejtë, në të kundërt, më mirë të tërhiqej. Adi shprehet se në fillim e kishte problem që të tregonte se kishte patur një jetë të vështirë e kishte qënë në... Vazhdo
Adi dhe Qetsroi : Jemi bashkë në lojë
28/04/09 00:08 “Ka ardhur koha që unë edhe ti të luajmë bashkë”- i thotë Sori Adit. Ata kanë vendosur që të diskutojnë për mënyrën se si veproi Adi kundrejt Pavlinit. Adi është treguar i gatshëm që këtë bisedë ta zhvillojnë në ato momente, por Sori dëshiron që ta zhvillojnë dy ditë më pas, në kuadrin e lojës. Sipas tij, ata duhet të fillojnë të nxjerrin në pah mendimet e tyre reale për njeri-tjetrin. “Unë të kam sulmuar duke të të mbrojtur dhe këtë ta kam thënë”- ia bën të qartë Adi... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adi dhe Qetsroi : Jemi bashkë në lojë
Tags: , , , , ,

Qetsori : Në lojë jam i keq
  28/04/09 00:03 “Unë nuk jam i keq, ju doni të më shikoni si të tillë”- shprehet Sori gjatë një diskutimi mbi të. Adela dhe Adi i thonë që ai vetë zgjodhi të marrë atë rol në shtëpi, por ai i pyet me radhë nëse i ka bërë ndonjërit prej tyre keq dhe përgjigja ka qënë jo. “Atëherë unë nuk jam i keq”- thotë ai. Adela shprehet se ajo është munduar të gjejë dhe të shohë anët e mira të tij, duke ia vënë në dukje, por përgjigjja e tij e përhershme ka qënë se nuk është i mirë. Sori i thotë... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori : Në lojë jam i keq
Tags: , , , , , , , ,

Loja e Bjordit dhe Arjonit
03/04/09 15:25 Arjoni i trgon Aidës në kofidencë se ai dhe Bjordi po bëjnë një lojë me njeri-tjetrin. Ai i spjegon se ata po bëjnë të njëjtën lojë që nisi Adi me Sorin. Arjoni ia spjegon se ajo nuk duhet të ngatërrohet si pak më parë, se është vecse një lojë dhe do e cojnë këtë lojë deri në “pikën e fundit”. Aida e komenton këtë lloj loje si një formë për të parë se si do të pozicionohen banorët, cilët do përkrahin njerin apo tjetrin dhe cilët do t’u dalin kundër.  Vazhdo
Loja u zbulua
01/04/09 14:10 Djemtë pranojnë në tavolinë se fakti që nuk u folën vajzave në mëngjes, ishte vecse për lojë. Sipas tyre, kjo ishte një mënyrë festimi duke krijuar këtë “gënjeshtër” sikur nuk donin t’u flisnin më vajzave. Ato thonë se loja u bë zbuluar madje disa prej djemve harronin dhe u flisnin. Aida thotë se e kuptoi që kur përshëndeti të parin e nuk ia ktheu, por të gjitha i lanë ata që ta vinin në zbatim planin për t’u bërë qejfin. Ajo shton se Adi harroi dhe ia tregoi asaj se ishte 1 Prilli... Vazhdo
Loja e djemve ndaj vajzave
01/04/09 12:00 Djemtë vazhdojnë të mbajnë lojën që kanë nisur me vajzat. Ata nuk do t’u flasin atyre përgjatë gjithë ditës, ndërkohë që ato nuk dinë asgjë dhe shpesh herë mbeten të habitura se përse ata nuk u kthejnë përshëndetjet apo përgjigje. Ata kujtojnë njeri-tjetrin me shenja nëse dikush prej tyre harron dhe u flet vajzave. Djemtë qëndrojnë në kopësht dhe me ta bashkohet edhe Anjeza. Ata e trajtojnë atë sikur ajo të mos ishte fare aty dhe nuk i kthejnë as përshëndetjen e as mundohen që ta futin... Vazhdo
Arjon : Nuk po e “lexoj” dot Anjezën
31/03/09 01:25 “Nuk po e “lexoj” dot Anjezën!” – i ka thënë Arjoni Aidës. Ajo i ka thënë se edhe për njëfarë kohe do ta kishte të vështirë. Ai ka thënë se ajo “kishte një atraksion total për personalitetin e Qetsorit”, duke sqaruar më pas se nuk e kishte absolutisht fjalën për tërheqje të tipit seksual. Sipas Aidës nuk ishte aspak mosaftësi leximi e Arjonit, sesa aftësi aktrimi e Anjezës. Ajo i ka thënë atij të ketë parasysh se të rinjtë, në të kundërt të tyre, vijnë të përgatitur, sepse... Vazhdo
Arjoni : Qetsori është loja
30/03/09 21:45 Qetsori, Arjoni dhe Anjeza qëndrojnë në kopësht dhe diskutojnë për lojën në “Big Brother”. Qetsori thotë për Adelajdën që sipas mendimit të tij ajo nuk e di si është loja. Ajo i kishte thënë:-“Ma ke futur pas krahëve!” Ai thotë që ajo është një person i parëndësishëm për të,dhe shton:-“ Ajo është një person që do të më marrë lekët!” Arjoni i thotë që ai është i vetmi që arrin ta acarojë Qetsorin. “Ka disa gjëra që kur m`i thotë më acarojnë, por nuk e tregoj arsyen.”-thotë... Vazhdo

April 2, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Arjoni : Qetsori është loja
Tags: , , , , , , ,

Page 1 of 212