love

Big Brother Albania 2, Arjan Bakalli, Intervista
  Ari, si ishte përballja me jetën e vërtetë? E jashtëzakonshme, nuk më besohet që njerëzit janë kaq pozitivë ndaj meje dhe asaj që unë dhashë brenda shtëpisë, më ndalojnë të gjithë për të më komplimentuar fëmijë, burra, gra, të moshuar, por mbi të gjitha ndiej se është një lloj solidarizimi qytetar dhe vlerash që nuk u pëlqen të fshihen pas lojërave dhe hipokrizisë. Është vërtet shumë vlerësuese për mua, në një farë mënyre unë ndihem fituesi moral i këtij “Big Brother”-i. Në cilat momente,... Vazhdo
Arjon Muca flet për banoret
ADI Gjërat pozitive – Humori Gjërat negative – Manipulimi Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Në çdo pikë të territorit shqiptar, ndjehem si në shtëpinë time”   PAVLINI Gjërat pozitive – Kuraja Gjërat negative – Jo i mirinformuar për Kanunin Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Shpresoj të të shikoj sa më shpejt bashkë me fëmijët e tu”   DRITANI Gjërat pozitive – Djalë perfekt Gjërat negative – Serioziteti i tepërt Po... Vazhdo
Adi pyet Mimozën : Do e ndërroje Polin me Bjordin ?
28/04/09 22:20 Adi pasi dëgjon Mimozën duke bërë shaka me Junidën dhe i thotë:-“ Kujdesu për arushin!” Adi e pyet Mimozën:-“Do e ndërroje Polin me Bjordin?” Mimoza i thotë që kurrë, dhe shton me shaka:-“Unë ta ndërroj me këtë fëmijë(për Bjordin)?!” Adi e sqaron duke i thënë që ideja e pyetjes së tij ishte që Adelajda të merrte Polin , ndërsa Mimoza të merrte Bjordin. Adelajda i thotë Adit që ato janë në harmoni me njëra-tjetrën dhe nuk duhet të ndërhynte tek ato. Anjeza ndërhyn duke thënë... Vazhdo

April 29, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adi pyet Mimozën : Do e ndërroje Polin me Bjordin ?
Tags: , , , , , , , , ,

Big Brother Albania 2, Dita 71, Lidhja Bjordi, Adelajda ?
Big Brother Albania 2, Dita 71, Lidhja Bjordi, Adelajda ?  Vazhdo
Agoni : Petale në krevatin e Adelajdes
25/02/09 00:05 Agoni ka hedhur petale lulesh në krevatin e Adelajdes. Kjo gjë duket ta ketë shqetësuar shumë Adelajden që i është shprehur Republikës se nëse do të pëlqente Agoni, mund t’i pëlqente edhe ai gjest, por asaj ai nuk i pëlqen fare, as fizikisht, as si tip. “Kur kam ardhur këtu, – i ka thënë ajo Republikës, – i kam vënë disa synime vetes! Dhe nuk kam ndërmend të krijoj lidhje dashurie me asnjë mashkull të shtëpisë!”. Sipas saj, kjo për dy arsye, sepse nuk e tërheq askush prej tyre... Vazhdo
Video – E vërteta e Mimozës!
21/02/09 21:20 Natën e tretë të spektaklit Big Brother, në Top Channel, Arbana e ka pyetur Mimozën, se cila është e vërteta mbi jetën e saj sentimentale. Kjo për shkak të historive kontradiktore që ajo ka treguar për veten, “Njëherë ke deklaruar se nuk ke puthur kurrë një djalë, – i ka thënë asaj Arbana, – njëherë se ke patur një të dashur biseksual, ndërkohë që ne dimë edhe për lidhjen tënde me Polin!” Pyetjes së Arbanës se cila ishte e vërteta prej gjithë këtyre varianteve ajo iu përgjigj... Vazhdo