lu

Ulqin më në fund bëhet me pushtet – Video
Ulqin, 13 dhjetor – Më në fund, në Ulqin shpallet bashkëqeverisja që do të udhëheq me këtë qytet në katër vitet e ardhshme. Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, Ferhat Dinosha, ashtu siç bëri në Tuz, edhe në Ulqin lidhi koalicion me Partinë Demokratike të Socialistëve (PDS) të Milo Gjukanoviqit. Në një konferencë për media në mbrëmjen e së shtunës, Dinosha, përaqësues i partisë së tij dhe Partisë së Prosperitetit Demokratik (PPD) së bashku me shefin e PDS në Ulqin, Luigj Lubo Shkrela,... Vazhdo