Luzern

Mbledhje familjare e ulqinakëve në Zvicër me 12 Mars 2011 ne Vevey
Të nderuar bashkëatdhetar Të Shtunën me 12.Mars.2011  ju presim prej ora 10h00 të mëngjesit në  Salle Del Castillo në Vevey. Musa Pali i përkrahur nga Besim Hoxha dhe Haxhi Buri me seli në kanton Vaud,organizuan një dite – takim familjar, ku do ju përcjellë me një program festiv, në lokalin e kësaj Qendre në Vevey. …Këtë ditë familjare e përcjell një atmosferë festive. Musa Pali dhe dy organizatorët do ta bagatojn shkëlqyeshëm organizimin e mirë të këtij tubimi,me muzik të rastit Live dhe me... Vazhdo
Der froschkoenig Disco Club: Miss Kosovarja 2009
Der Froschkoenig Luzern http://derfroschkoenig.ch  Vazhdo

February 28, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Der froschkoenig Disco Club: Miss Kosovarja 2009
Tags: , , , , ,

Der froschkoenig Disco Club: Miss Kosovarja 2009
Der Froschkoenig Luzern http://derfroschkoenig.ch  Vazhdo

February 22, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Der froschkoenig Disco Club: Miss Kosovarja 2009
Tags: , , , ,