mafia

Arjani : Mafia dhe Kanuni
08/04/09 12:40 Ari dhe Sori bisedojnë për mafian dhe Ari i krahason ligjet që vendos ajo për anëtarët e saj njësoj me ligjet e kanunit. Ai tregon se ato ligje dikur janë respektuar shumë, por më pas filluan të mos zbatoheshin më, njësoj si ligjet e kanunit të cilat tani në shumë zona nuk kanë më të njëjtën vlerë. Sori tregon për një dokumentar që ka parë mbi mafian italiane dhe në të thuhej me fakte e spjegime se ajo ishte e bazuar mbi ligjet e kanunit të Lek Dukagjinit. Biseda e tyre lidhet me historinë e... Vazhdo