magjistrala

Së shpejti ekpropriimi i tokave në rrugën Krythë – Katerkollë
Drejtori i Drejtorisë së Komunikacionit, Veselin Grboviq, në takimin që ka zhvilluar ditë më parë , ka bë të ditur për “Portalin Analitika”se ndërtimi i rrugës Krythë – Katerkollë, ku “Presim që në mënyrë që më pas të bëhet ekspropriimi i tokës dhe të fillohej puna sa me shpejt. Të gjitha punët përgatitore janë kryer dhe unë pres që të fitojmë lejen e ndërtimit në mënyrë që pas sezonit turistik të nisim ndërtimin e kësaj magjistrale”, ka thënë ai. “Të gjitha punët e domosdoshme për... Vazhdo