malazezët në Kosovë

Shqiptarët në Mal të Zi  nuk mund të krahasohen me malazezët në Kosovë
Reagim ndaj një deklarate  tendencioze e ministrit të punëve të jashtme të Malit të Zi Para pak kohësh, në Prishtinë u zhvillua takimi i ministrit të Jashtëm dhe Integrimeve Europiane të Malit të Zi, Millan Roqen  me ministin e punëve të jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj. Siç raporton e përjavshmja në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha Javore” ( e datës 2 qershor 2011) , në mes tjerash,temë e bisedimeve të tyre ishte edhe “rregullimi i statusit të bashkësisë nacionale malazeze në Kosovë”. Me këtë... Vazhdo