Mali i Zi 5 vjet pas

Top Show – Mali i Zi 5 vjet pas  dhe Shqiptaret
Politologu Adri Nurellari u shpreh në Top Show se në Mal të Zi presioni ndaj minoriteteve, e vecanërisht ndaj popullsisë shqiptare ka cuar në tkurrjen e përqindjes së shqiptarëve në Mal të Zi. Nurellari tha se historikisht ndaj shqiptarëve, që ka kaluar nëpër sisteme të ndryshme qeverisjeje është ushtruar vazhdimisht presion që ka detyruar banorët me kombësi shqiptare të braktisin vendin e tyre. Nurellari solli si shembull edhe privatizimin e padrejtë të pronave të shqiptarëve në bregdet e në Malësi. Edhe analistët... Vazhdo